March 16, 2013

DIY Mini Dais


hye all. assalamualaikum.
this is my mini dais.

1. Suai padan curtain n kaler dinding rumah.

ok yang ni myra pilih cutain kaler pink letak dibelakang
putih bahagian depan
baru nampak effect
kalau putih belakang nampak tak dia mcm no use
hehe
 
*abaikan pembantu-pembantu myra tu.
diaorg annoying sgt sebab tak penah nak serius. pity me.  -.-'



2. Suai padan susunan curtain yang menarik.

time ni kepala otak dah jammed
tak tau nak yang mana
huh!
 
*again! abaikan diaorg.  ^_^
 
kerusi / curtain / lampu jurai belakang curtain / paper lantern - sendiri
flower stand / carpet putih - sewa
 
 
nampak tak lampu jurai tu? cadang nak kaler kuning tp habis.
last-last belasah je beli kaler pink. huhu.
 
 
taraaaa!!
sweet tak mcm tuan badan yang mendeconya?
haha. perasan.
 
anyway, special thanks to my big brother naim
n my sis anis for the kindness n helpfull
even though myra stress dgn mereka
hoho
maceh maceh haaaa..  =D
 
last but not least, thanks to me too.
yeayyyyy!!
 
 
# kos myra habis utk diy mini dais ni RM100 only. save kan.  =)
 
 
 

1 comment:

  1. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete