January 02, 2013

Happy New Year! 2013

assalammualaikum.
HAPPY NEW YEAR!
 
ok agak lewat nak wish. hehe.
sibuk dgn firefly dinner, jalan sana sini dgn mr L.
huh memang cuti yg memenatkan. tp memuaskan.
hehe.
dinner firefly tahun ni tak berapa nak ohsemm sebab
lucky draw - memang tak ada luck. hadiah sikit.
*thn lepas semua staff dpt lucky draw even voucher*  T.T
goodie bag nya pun .. alahaiiii ..
sedih betul.
acara ok ok jela.
ok la taknak cerita pasal tu. tak best.
ni nak cerita pasal pegi MEFA.
rugi siapa yg tak pergi.
memang best offer n rambang mata ni tgk deco yg cantik-cantik.
flyers bertimbun-timbun dpt.
niat di hati nak survey je.
al maklum la tak pernah ke tempat cenggini.
sudahnya terpikat kat Segi Seri Sdn Bhd
terus booked.
mulanya myra n mr L just test food dia je.
nasi beriani / minyak, lauk pauk dia sgt lazat.
terus tanya pakej yg ditawarkan.
n ternyata pakej + harga yg ditawarkan sgt-sgt la berbaloi.
*nampak! tak sabarnya kami survey utk wedding bagai. padahal baru nak tunang*
hehe. sabor jela dgn budak dua ekor ni.
takpe kan. sebab mana tau kut-kut jodoh sampai awal.
tunang 5, 6 bulan je ada rezeki terus kahwin.
ha kan senang da prepare sikit-sikit.
mudah-mudahan le. aminnnn.
 
so untuk azam tahun baru ni myra harap impian myra tercapai.
menjadi tunangan org dan menjadi seorang isteri.
moga dipermudahkan olehNya
InsyaAllah.
 
malam thn baru haritu mr L tidur setelah penat berjalan seharian.
dari pagi sampai ke malam pukul 1000 mlm camtu baru blk.
sudahnya dia terlena.
kami memang tak plan nak pergi countdown pun.
tak suka dgn jln jammed. crowded.
myra kejutkan dia pukul 1230 mlm sebab nak pergi makan dgn family.
terkejut dia.
mana taknya tidur setahun.
tahun lepas tidur tahun ni baru bgn.
heuheuheuheuheu.
ngantuk sangat!!
=P

3 comments:

  1. hepy nuyer.. smoga smua impian jd kenyataan di 2013.. :)

    ReplyDelete
  2. nice!www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete