November 15, 2012

We Went To Legoland .. Yeay! :D

assalammualaikum. hye peeps!

lamanya la tak update blog ni
kemalasan melampaui segalanya .. haha ..
ni nak habaq mai ni .. cek nak cerita yang cek da sampai da Legoland JB
hangpa da penah sampai sana ka?
haha .. amboiiii terok beno nak ckp utara ..
ahahahahahahha ..
yeay! we went to Legoland
ini semua idea si gigi besi shahkiena *eh da xde da gigi besi dia..
gigi santek sekarang .. hehe .. sorry kina
kami pergi last week
kul 6 pagi semua da terconggok kat ofis
nampak tak excited kat situ .. haha ..  ;P
sampai JB kul 11 pagi, terus advance check in hotel since kami nak ke Legoland terus
then kami makan kfc dulu .. bagi perut kenyang
almaklumlah, nak beli makanan dalam tu memang maheiiii le kome oii ..
sampai je snap2 gambar n terus main permainan dalam tu
lepas satu .. satu .. lepas satu .. satu ..
sampai la stuck masa nak main naga tu
apa ke namanya ntah la .. myra da lupa .. heh!
hujan pulok time tu ..
sampai ke petang la
banyak-banyak permainan dalam tu 7-8 permainan je kami sempat main
yang lain-lain tu biasa-biasa je
apa pun memang teruja dgn miniland dlm tu
memang creative bebeno ler org yang bina tu
tahniah2! myra bangga dgn hasil kerja anda .. hehe ..
malam pulak kami jalan-jalan kat Danga Bay, pasar JB
takde apa sgt .. so cuci mata jela .. hehehe ..
balik tu terus tidur setelah penat seharian jalannnn jeeee ..
esok tu check out n terus lunch kat the zone
time ni myra terharu sgt
thnx korg utk cake yg sgt sedap tu
ngade2 tau .. da sminggu berlalu da birthday myra time tu
tak tenteram pun ade ms tu .. takut dorg baling tepung pulakkan
tambah-tambah si jnamarcello tu .. pheww ..  -.-'
nasib baik takde "myra goreng tepung".. hehe
anyway, korg memang sangat-sangat myra sayang!
maceh macehh aaaa ..  :))
then kami ke Johor Premium Outlet (JPO)
rambang mata kauuu .. nasib baik duit tak bape nak ada je ..
kalau tak, sakan da .. haha
nana n kina ada jugak la beli boleh buat kenang-kenangan
myra blurrrr .. tak tau nak beli apa
mana taknya, asyik takde saizzzz je
annoying tau u olls!
menci mencii menciii menciiii ..
takpe lain kali boleh pergi lagi .. hehe ..
dengan anak-anak pulak .. *nampak tak da tak sabar nak kahwin kat situ?
teheeee ..  =D

ok now layankan gambar kanak-kanak ribena ini .. huhu!














# u olls boleh pergi kat blog JNAMARCELLO utk tahu lebih lanjut tentang Legoland .. happy reading ..  ;))

5 comments:

  1. hoiii daa nak masuk 2013 baru nak update ke?
    hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. shut up la na.. suka hati la.. wekkk! ;P

      Delete
  2. bestnya dah jejak sana!...perhaps next year dapat pegi...round sekali Hello Kitty theme park!..bangga kan Malaysia ada tempat macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ys sis mmg rs bangga msia da maju.. hehe.. boleh la bwk twin n si kiut sorg tu.. eee geram.. hehe.. :)

      Delete
  3. Hi Myra, wow! Fantastic place, and I am really impressed with what looks very realistic.
    Love your well taken pics....can see semua having fun.
    Noticed you from Kuala Kangsar.
    I loved the town, used to pass thru or stop there for lunch enroute to Penang, or lenggong, Grik then the E/W h'way wayyyyy back in the very early '80s.

    You have a nice day, and keep a song in your heart.
    Best regards.
    Lee.

    ReplyDelete